Varningsmeddelande

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Tekniska frågor

1. Jag lyckas inte skapa konto, vad ska jag göra?
För att ett konto ska skapas krävs att du verifierar din e-postadress. Har du inte fått ett mail när du försökte skapa konto så kontrollera skräpposten eller papperskorgen i din mail. Skulle problemet kvarstå så kontakta oss.

2. Kan jag använda Sport Competence i offline-läge?
Nej, internetuppkoppling behövs för att se föreläsningar.

3. Jag har fått en värdekod av min organisation, var skriver jag in den?
Din värdekod skriver du in när du skapar konto. Har du redan ett konto så skriver du in din värdekod under ”mitt konto”.


Frågor om Sport Competence

4. Hur får min organisation tillgång till Sport Competence?
Börja med att välja den årslicens som passar din organisation. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig med prisuppgift. Klicka här

5. Kan jag köpa en enskild föreläsning utan att min organisation har årslicens?
Ja, gå till den föreläsning du vill se via vald expert eller kategori. Klicka därefter på Beställ i videofönstret. Efter genomfört köp har du tillgång till föreläsningen i 48 timmar på 100 enheter.

6. Hur hittar jag rätt expert och föreläsning?
Vår rekommendation är att antingen gå direkt till en expert för att läsa mer om hens kompetensområde. Du kan även gå via våra 12 olika kategorier för att välja kunskapsområde. Varje föreläsning är beskriven i text med innehåll, längd och målgrupp som hjälper dig att hitta relevant kunskap och expertkompetens.

7. Kan jag träffa och prata med en expert digitalt?
Ja, har du årslicens så har du en direktlänk till samtliga experter i portalen. För en tilläggskostnad kan du både ställa frågor och boka ett webbinarie med experten. Då träffas ni digitalt då det passar er båda. Många använder just webbinarier vid föreningssammankomster och andra träffar.

8. Kan jag boka en expert för fysisk föreläsning?
Självklart kan du även boka våra experter för en fysisk föreläsning. Gå till den föreläsare som du skulle vilja boka och klicka därefter på knappen ”föreläsning på plats” och fyll informationen så återkommer vi med svar inom 24 timmar på ditt önskemål.

9.Hur kommer vi igång med Sport Competence i vår organisation?
Alla anslutna organisationer får en guide och sedan veckomail med tips och råd för att komma igång. Du hittar alla dokument här. Vi rekommenderar att du anmäla dig till vårt kostnadsfria kom igång webbinarie. Här får du tips och råd för både implementering och hur ni kan använda Sport Competence i er organisation. Se kommande webbinarier

10. Hur väljer ni ut nya experter?
Sport Competence är skapat i samspel med svensk idrottsrörelse. Vi uppdaterar Sport Competence varje månad med nya experter och föreläsningar. Dessa baseras alltid på reell efterfrågan från svensk idrott. Vi strävar efter att ha högsta kvalitet på alla våra inspelningar. Har du eller din förening som du tror svensk idrott behöver är du alltid välkommen kontakta oss eller ditt förbund.

11. Behöver vi någon administratör för att ansluta oss till Sport Competence?
Nej, ni behöver inte ha någon administratör för att komma igång med Sport Competence. Portalen är skapad för att både spara tid och pengar och på ett enkelt sätt ge din organisation tillgång till kunskap och expertkompetens.

12. Vad kostar Sport Competence?
Vi strävar efter att alla ska råd med den främsta kunskapen av de främsta experterna. Beroende på om du är en förening, skola eller företag så är priset olika. Genom våra samarbeten med förbund och andra organisationer så är kostanden ofta subventionerad för er som är en förening. Läs mer här

13. Kan vi tjäna pengar på Sport Competence?
Genom olika partnerpaket kan du få en eller flera nya kunskapspartners som sponsorer. Det kan både finansiera föreningens årslicens och ge inkomster utöver det. Läs mer här eller kontakta oss så berättar vi mer.