Annette Lefterow

Vi känner henne sedan tidigare här i portalen och snart är hon tillbaka med en helt ny föreläsning om att dämpa stress och bygga mental styrka. Annette Lefterow är en ledande expert inom wellness, välkänd hälsoprofil och författare. Med över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow metoden. Metoden förenar yoga, pilates, mediation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Det kan du redan nu ta del av här. Den nya föreläsningen handlar om att stärka den mentala, fysiska och sociala hälsan. Dvs bygga styrka, balans och smidighet i både kropp, tanke och själ. Vi längtar!

Annette Lefterow
Frida Södermark

Frida Södermark är en del av det svenska landslaget på 100 km och drivs av passionen till löpningen och möjligheten till att inspirera andra att komma i rörelse. Hon delar med sig av sina framgångsstrategier från idrotten vilka är applicerbara på alla delar i livet - på jobbet som privat. Träning ska vara en upplevelse och det är aldrig för sent att närma sig nya mål är Fridas filosofi. Utöver elitsatsningen inom löpning har hon skrivit två böcker om sina tankar och upplevelser samt driver företaget Löparäventyret AB som förutom inspirationsföreläsningar erbjuder företagslöpning, konceptupplägg inom friskvård och träningsresor. För mer info: www.loparaventyret.se @fridasodermark. Vi ser fram emot att se Frida här på Sport Competence. 

Frida Södermark
Jenni Asserholt

”Jenni Asserholt är en hårt arbetande forward, som ger allt i alla lägen. Hon är en stor förebild, såväl på som utanför isen. Hon är alltid förberedd och visar alltid ledarskap.”
Så löd motiveringen när Jenni blev utsedd till Sveriges bästa damhockeyspelare 2014. Hon har spelat 219 landskamper och deltagit i tre OS och nio VM-turneringar med Damkronorna. Hon är lagkapten i landslaget och har som främsta meriter två SM-guld med Linköpings HC samt ett silver från OS i Turin. Snart kan du hänga med på Jennis helt fantastiska resa på Sport Competence.

Leif Swärd

Leif Swärd är en av idrottsrörelsens mest kända och meriterade idrottsläkare och ortoped. Han har bland annat varit IFK Göteborgs lagläkare under många år, läkare för svenska och engelska fotbollslandslaget. Swärd är även docent i ortopedi vid Sahlgrenska akademin och överläkare vid Orthocenter/IFK kliniken i Göteborg. Leif Swärd är även en uppskattad författare till både litteratur till idrottsrörelsen samt många vetenskapliga artiklar.

Leif Swärd