Finns det något bättre sätt att lära sig om styrketräning än av en pedagogisk elitidrottare? Vi tror inte det!

Datum: 2021-01-13

Vill vi säga stort tack till er alla fantastiska kunder och samarbetspartners. Det är er förtjänst att vi tillsammans med näringsliv och forskning kan fortsätta utveckla verktyg och metoder för att skapa bättre hälsa på arbetet - och i hela Sverige.

Datum: 2020-12-21

Karin Weman tipsar: "Ni har väl inte missat att WHO uppdaterat rekommendationerna för fysisk aktivitet?"

Den absolut viktigaste förändringen (som många av oss väntat på länge) är att man tar bort vissa miniminivåer och poängterar att all rörelse räknas!

Datum: 2020-12-07

För att kunna skapa hållbar friskvård måste det finnas möjlighet för mätning och uppföljning. Därför har Sport Competence inlett ett samarbete med YouGo HealthPlan!

Vad innebär detta?

Datum: 2020-12-02

Effekterna av Coronaviruset Covid-19 drabbar hela samhället och medför omfattande konsekvenser för idrott-föreningslivet och en ökad ohälsa i Sverige.

Datum: 2020-11-25

I programmet ”Du Clarar mer än du tror” medverkar Karin som motivationsexpert.

 

Hon coachar Clara Henrys personliga tränare samt beskriver fallgropar och framgångsfaktorer för motivation. Programmet går på torsdagar men kan ses när som helst på SVT Play!

Datum: 2020-10-29

Vi går längre

Vi inleder ett nytt samarbete tillsammans med en stor skandinavisk aktör som kommer att ta arbetet med svensk idrott- och föreningsliv vidare. Pressmeddelande kommer inom kort!

Datum: 2020-10-26

Vi kan nu stolt presentera vår nya samarbetspartner Go Active som skapar träningsresor med omsorg och nyfikenhet. Fokus ligger på upplevelser, utmaningar, inspiration, kost, hälsa och återhämtning. Genom Sport Competence får du nu rabatt på alla resor. 

Datum: 2020-08-08

En frisk personal skapar förutsättningar för gladare och produktiva medarbetare, minskade sjukskrivningar och ökad lönsamhet. För att skapa hälsosamma beteenden på såväl arbetet som privat har hälsoinspiratör en nyckelroll på arbetsplatsen.

Datum: 2020-07-23

Boka våra erfarna föreläsare och starta året i friskvårdens tecken. De är tillgängliga både med fysiska föreläsningar och med live-webinar. 

Datum: 2018-12-03

Sidor