Många föreningar har det tufft just nu på grund av coronaviruset. Vi på Sport Competence vill göra vad vi kan för att hjälpa till i denna kris. 

Datum: 2020-04-01

Häng med i Företagarnas utmaning – för att våra kroppar ska må lika bra som våra företag. För en sak är säker: Friska företag = Lönsamma företag. Tillsammans ska vi bli Sveriges friskaste län!

Datum: 2020-02-09

Boka våra erfarna föreläsare till ditt företags kick-off och starta året på bästa sätt. Du kan boka både fysiska föreläsningar och live-webinar beroende på tillgänglighet och budget. Sport Competence arbetar med att sätta företag och människor i rörelse.

Datum: 2019-12-16

Vi kan nu stolt presentera vår nya samarbetspartner Go Active som skapar träningsresor med omsorg och nyfikenhet. Fokus ligger på upplevelser, utmaningar, inspiration, kost, hälsa och återhämtning. Genom Sport Competence får du nu rabatt på alla resor. 

Datum: 2019-07-08

En frisk personal skapar förutsättningar för gladare och produktiva medarbetare, minskade sjukskrivningar och ökad lönsamhet. För att skapa hälsosamma beteenden på såväl arbetet som privat har hälsoinspiratör en nyckelroll på arbetsplatsen.

Datum: 2019-05-05

Boka våra erfarna föreläsare och starta året i friskvårdens tecken. De är tillgängliga både med fysiska föreläsningar och med live-webinar. 

Datum: 2018-12-03

För ett tag sedan skickade vi ut en enkät till majoriteten av er med konto på Sport Competence. Vi fick massor av spännande feedback och efter samtal med förbund, företag, föreningar har vi förbättrat en hel del. Välkommen till Sport Competence 2.0

Datum: 2018-02-19

20 februari i Jönköping. Visualisering (mentala föreställningar) är ett mentalt verktyg som kan användas för att t.ex. hantera svåra samtal, öka motivationen, prestationen och våga ta emot kritik. Hur kan man arbeta med detta inom näringslivet? Detta är några frågor som vi kommer diskutera under frukostseminariet.

Datum: 2018-02-18

Hur motiverar du medarbetarna för att kickstarta det nya året? Nu har du möjlighet att ta med Sveriges mest framgångsrika längdhoppare, tillika utbildare och föreläsare, Mattias Sunneborn på uppstartsmötet med personalen.

Datum: 2017-12-14

Efter stor efterfrågan har vi nu lanserat Sport Competence även för företag. Nu ska företagarna maxa sin prestation med hjälp av idrottsstjärnor!

Datum: 2017-10-19

Sidor