Boka våra erfarna föreläsare till ditt företags kick-off och starta året på bästa sätt.

Datum: 2019-12-16

Vi kan nu stolt presentera vår nya samarbetspartner Go Active som skapar träningsresor med omsorg och nyfikenhet. Fokus ligger på upplevelser, utmaningar, inspiration, kost, hälsa och återhämtning. Genom Sport Competence får du nu rabatt på alla resor. 

Datum: 2019-07-08

En frisk personal skapar förutsättningar för gladare och produktiva medarbetare, minskade sjukskrivningar och ökad lönsamhet. För att skapa hälsosamma beteenden på såväl arbetet som privat har hälsoinspiratör en nyckelroll på arbetsplatsen.

Datum: 2019-05-05

Boka våra erfarna föreläsare och starta året i friskvårdens tecken. De är tillgängliga både med fysiska föreläsningar och med live-webinar. 

Datum: 2018-12-03

För ett tag sedan skickade vi ut en enkät till majoriteten av er med konto på Sport Competence. Vi fick massor av spännande feedback och efter samtal med förbund, företag, föreningar har vi förbättrat en hel del. Välkommen till Sport Competence 2.0

Datum: 2018-02-19

20 februari i Jönköping. Visualisering (mentala föreställningar) är ett mentalt verktyg som kan användas för att t.ex. hantera svåra samtal, öka motivationen, prestationen och våga ta emot kritik. Hur kan man arbeta med detta inom näringslivet? Detta är några frågor som vi kommer diskutera under frukostseminariet.

Datum: 2018-02-18

Hur motiverar du medarbetarna för att kickstarta det nya året? Nu har du möjlighet att ta med Sveriges mest framgångsrika längdhoppare, tillika utbildare och föreläsare, Mattias Sunneborn på uppstartsmötet med personalen.

Datum: 2017-12-14

Efter stor efterfrågan har vi nu lanserat Sport Competence även för företag. Nu ska företagarna maxa sin prestation med hjälp av idrottsstjärnor!

Datum: 2017-10-19

Digitaliseringsminister Peter Eriksson besökte under veckan Småland för att presentera vårbudgeten. I samband med besöket passade han på att besöka oss på vårt kontor i Jönköping.

Datum: 2017-04-19

Äntligen finns första delen med Sofia tillgänglig. Här föreläser hon om idrott och inkludering - ett ämne som verkligen ligger i tiden.

Datum: 2017-03-09

Sidor