Sport Competence utvecklar ditt företag

Nyligen lanserade vi ett företagskoncept som innebär att idrottens experter, som sedan tidigare gjorts tillgängliga för Sveriges idrottsföreningar, blir tillgängliga för utveckling även i näringslivet.

Sedan lanseringen har såväl stora som små företag anslutit sig till satsningen. Företagskonceptet innebär att företag använder idrottens experter via digitala och fysiska föreläsningar och webbinarier i HR-aktiviteter, kompetensutveckling, förändringsarbete och i friskvårdssatsningar.

– För oss har det alltid varit självklart att idrotten och näringslivet har mycket att lära av varandra. Det kan handla om stresshantering, prestationspsykologi, kost, hälsa, fysisk aktivitet och mycket mer, säger Ralf Lilja, vd på Sport Competence, och fortsätter:

– En konsekvens av detta är att vi tagit fram ett koncept där man genom digitalisering systematiserat friskvården för näringsliv och offentlig verksamhet som
aldrig tidigare varit möjlig. Vi ser nu med stor tilltro fram emot att arbeta vidare med att utveckla företag genom idrottens experter. Samtidigt fortsätter vi vårt gedigna arbete och resan med föreningar inom svensk idrott.

Läs mer på vår sida för företag här.